måndag 20 juli 2009

Spackling och slipning

Nu håller vi på att förbereda inför tapetseringen av Adrians rum. Rummet är tömt på möbler och tavlor, spikar och metallexpandrar. Nu är det spackling av hål och slipning av tapetskarvar som står på agendan. Ikväll kommer min pappa och instruerar oss i hur en tapetsering ska gå till. Så här ser rummet ut just nu:


Och så här ser tapeterna ut som ska upp på väggen:

Annars har vi haft två lugna semesterveckor med någon utflykt varje dag. Vi åkte med farmor och farfar till Bodaviken för sol och bad och prinsessan hamnade i himmelriket när hon fick syn på en gigantisk hoppmatta.


Åh, vilken stor pool! sa hon när hon fick se Bråviken.

Pappas kompis Niklas som bor i Göteborg har varit här några dagar och sovit i vårt gästrum. Han och pappan spelade golf och poker men sista dagen åkte vi till Kolmårdens djurpark. Prinsessan längtar tills vi ska åka och hälsa på Niklas i Göteborg så att vi kan gå på Liseberg. Hon tycker det är konstigt att kaninerna där är gröna för i Bamses värld är ju alla kaniner vita.


Lillfräs vaknade häromdagen och sa pappa för första gången. Det blev en hel del pappa den förmiddagen men snart var det mamma som gällde igen. Han har nu börjat få sin andra tand. I lördags kväll tog han sina första steg med lära-gå-vagnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar